GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Arbetslösheten sjunker i Växjö

     Växjö • Publicerad 26 september 2021
     .
     .
     Foto: PETTER ARVIDSON

     Arbetslösheten sjunker i samtliga kommuner i Kronobergs län. I länet som helhet har arbetslösheten minskat med 1,4 procentenheter i augusti jämfört med samma månad i fjol. Under augusti månad rapporterade Kronoberg en total arbetslöshet på 8,4 procent.

     I Växjö kommun har arbetslösheten minskat med 1,3 procentenheter till 8,3 procent. 3 987 personer var inskrivna som arbetssökande i Växjö i augusti i år.

     Arbetslösheten bland utlandsfödda minskade med 2,6 procentenheter till 23,1 procent under augusti månad. Även ungdomsarbetslösheten sjunker betydligt med tre procentenheter till elva procent av 18-24-åringarna.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.