GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Arbetsplatsolycka i Växjö – anställd fick 85-gradigt vatten på sig

     Växjö • Publicerad onsdag 12:36
     .
     .
     Foto: Urban Nilsson

     Förra veckan inträffade en arbetsplatsolycka på ett industriföretag i Växjö. Företaget har anmält händelsen till Arbetsmiljöverket, skriver Smålandsposten.

     En anställd ska ha fått 85-gradigt vatten på sig efter att ha felsökt en större diskmaskin. Den anställda demonterade och kopplade ur maskinen och för att blåsa luft genom ett av rören användes tryckluft. Men röret var fyllt med 85-gradigt vatten och ett baktryck uppstod vilket gjort att den anställda fick det varma vattnet på sig, skriver Smålandsposten.

     Den anställda fördes till Växjö lasarett med brännskador på bålen, händerna och armarna.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.