Annons

Atteviks förvärvar välkänd bilhandlare

Kronoberg • Publicerad 16 februari 2021
Leif Augustsson, Sven-Olof Fröjd, Karin King, Dan Jonsson.
Leif Augustsson, Sven-Olof Fröjd, Karin King, Dan Jonsson.Foto: Lenny Wilsson

Atteviks har under många år samarbetat med Fröjds Motor i Lessebo. När Sven-Olof Fröjd nu vill gå i pension väljer Atteviks att förvärva företaget och ta över driften den 1 april.

Atteviks levererade under 2020 ungefär 9 000 bilar, varav ungefär var begagnade bilar. De har en målsättning att fördubbla sin andel sålda begagnade bilar på sikt och för att nå vårt mål behöver de utöka med ett begagnat center.

"Atteviks tar över befintlig personal och vi hoppas kunna utöka personalstyrkan på sikt. Vår avsikt är att fortsätta driva Fröjds Motor i Sven-Olofs anda men addera Atteviks digitala kompetens då vi tror att online-försäljning kommer att öka kommande år. Vi ser positivt på Lessebos geografiska läge med närhet till södra och östra delarna av Småland, Blekinge och Skåne”, skriver Atteviks i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons