Annons

Barn misshandlade i Växjö

Publicerad 10 april 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Vid klockan 01 på natten till måndagen ska tre personer födda 2000 ha blivit misshandlade av okända gärningsmän vid Brittsommarvägen i Växjö. Enligt polisen ska de ha mött ett gäng med flera personer vid bensinmacken i Dalbo. Gänget ska, enligt ungdomarna, ha velat ha betalt av dem för att de beträder "deras område".

Enligt Smålandsposten ska de också ha fått lämnat i från sig ägodelar men det är oklart vad. Strax efter möttes de igen, då på Brittsommarvägen vid Dalbo centrum.

– De tre ungdomarna fick då tillbaka sina ägodelar, men i stället blev de misshandlade med sparkar och slag. De fick inga allvarliga fysiska skador och behövde inte uppsöka sjukhusvård, men de var ju säkerligen en obehaglig upplevelse, säger Åsa Emanuelsson vid polisens ledningscentral till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons