Annons

Beatlesmusik i en ny feelgood-film

Publicerad 28 juni 2019

Blanda brittisk rom-com med Ed Sheeran och The Beatles. Då får du filmen "Yesterday", som har premiär i slutet av juni i år.

"Yesterday" har beskrivits som sommarens stora feelgood-film. Den handlar om den brittiska musikern Jack Malik. Han har hankat sig fram på meningslösa gig inför oengagerad publik men en dag förändras allt. Efter en cykelolycka vaknar Jack upp i en alternativ verklighet där han är ensam om att känna till The Beatles.

Annons

I filmen kommer låtar som “Hey Jude”, ”Let It Be”, ”Here Comes the Sun” och ”Yesterday” att höras i en helt ny tappning.

Filmen "Yesterday" är skapad av Danny Boyle, som bland annat har gjort "Slumdog millionaire", och Richard Curtis, manusförfattaren bakom “Notting Hill”, ”Love Actually” och “Fyra bröllop och en begravning".

I huvudrollen som Jack Malik finns nykomlingen Himesh Patel och Lily James gör rollen som Jacks barndomsvän och manager Ellie Appleton. Dessutom kommer Ed Sheeran och programledaren James Corden att synas i filmen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons