Annons

Beskedet efter granskningen av flygplatsens vd

Växjö • Publicerad 11 februari 2021
Ulf Axelsson
Ulf AxelssonFoto: Pontus Steneros

Växjö Småland Airports vd Ulf Axelsson förvarade sin privata husbil och ett privat flygplan i flygplatsens hangar utan att betala hyra. En granskning av personalförmånen har genomförts och presenterats för flygplatsens styrelse. Det blir ingen mer gratis parkering på Småland Airport för Ulf Axelsson men styrelsen har fortsatt förtroende för honom.

– Vi har mycket stort förtroende för Ulf Axelsson. Det är ordning och reda. Det är en enig styrelse som står bakom honom, säger Thomas Ragnarsson (M), styrelseordförande i Växjö Småland Airport AB, till Smålandsposten.

Annons

Revisorerna har i utredningen kommit fram till att det saknas tydliga rutiner för hur personalförmånerna är reglerade på flygplatsen. Bland annat kommer styrelsen att införa hyresavtal för personal som vill hyra en plats på flygplatsen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons