GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Beskedet om Muskelrock på Tyrolen

     Blädinge • Publicerad 6 april 2021
     Muskelrock 2016
     Muskelrock 2016
     Foto: Per Jodenius

     Arrangörerna tvingas ställa in hårdrocksfestivalen Muskelrock på Tyrolen i Blädinge. Anledningen är coronapandemin och restriktionerna som råder.

     – En ökad smittspridning och att bara åtta personer får samlas gör att vi inte kan genomföra festivalen som tänkt, säger Jacob Hector, festivalansvarig på arrangören Tyrolens vänner, till P4 Kronoberg.

     De har också svårt att få hit båda artister och besökare från andra länder under pandemin. Biljetter till årets festival kommer även vara giltiga till nästa års festival. Det kan dock komma att bli andra evenemang i sommar.

     ”Under sommaren hoppas vi kunna arrangera några Muskelrock-kvällar för ett fåtal besökare på Tyrolen och den 6 november har vi bokat in en inomhusfestival i Alvesta Folkets Hus som vi verkligen hoppas kan bli av”, skriver arrangören på sin Facebook.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.