GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Bilist sträckte sig efter munskyddsförpackning – orsakade trafikolycka

     Växjö • Publicerad tisdag 18:00
     .
     .
     Foto: Mattias Mattisson

     I april i år inträffade en trafikolycka på riksväg 25. En 83-årig förare ska ha kört in i ett vajerräcke och åtalas nu för vårdslöshet i trafik.

     Bilen ska ha svängt över körfälten och träffat vajerräcken på höger och vänster sida av vägen. Mannen har uppgett att en kartong med munskydd var på väg att ramla ner från passagerarsätet. När han skulle ta emot förpackningen med handen råkade han samtidigt dra i ratten.

     Han åtalas för vårdslöshet i trafik. Åklagaren yrkar på att mannen ska betala 6 000 kronor i dagsböter.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.