GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Blågröna vill starta sommarläger i Växjö

     Växjö • Publicerad 30 juni 2021
     Wilhelmshill.
     Wilhelmshill.
     Foto: Matilda Elfgaard

     Blågröna Växjö har givit kommunchefen i uppdrag att ta fram förutsättningar för ett dagläger i Växjö. De tänker sig att platsen ska vara Wilhelmshill och möjlig start till sommaren 2022. Samtidigt som de menar att ett sådant läger ska vara roligt och utvecklande för barn och ungdomar kommer det även att skapa arbetstillfällen för unga vuxna, bland annat.

     – Föräldrar oroar sig för stillasittande barn medan de själva arbetar under sommaren. Växjö kommun har mycket att erbjuda våra barn och unga redan idag, men vi ser att vi kan göra mer. Wilhelmshill är en naturlig plats för ett nytt dagläger och som i samarbete med våra föreningar kan bidra till att skapa goda sommarminnen, upptäcka nya bekantskaper och pröva på olika idrotts- och fritidsaktiviteter för våra barn och unga, säger Anna Tenje (M) i ett pressmeddelande.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.