Annons

Boards on Fire siktar mot nya höjder med Angelica Bengtsson

Växjö • Publicerad 28 oktober 2020
Angelica Bengtsson
Angelica BengtssonFoto: Matilda Elfgaard

Växjöbolaget Boards on Fire har nu tecknat ett långsiktigt samarbete med stavhopparen Angelica Bengtsson. Framöver kommer Bengtsson bli en av företagets viktigaste ambassadörer likväl i Sverige som internationellt.

– Det kändes helt rätt på alla plan när möjligheten till samarbetet med Angelica dök upp. Hon är en superstjärna på den internationella scenen och samtidigt verksam i Växjö med starka rötter i vår region. Dessutom delar vi samma värderingar kring att sätta ambitiösa mål och jobba tillsammans för att uppnå dem. Det är ett framgångsrecept inom idrottsvärlden såväl som i näringslivet, säger Boards on Fires vd Mats Ekenstam.

Annons

Samarbetet sträcker sig till och med 2022 och det finns redan planer för ett stort evenemang nästa sommar.

– För mig betyder det jättemycket att hitta samarbeten där båda parter kan hjälpa varandra att utvecklas. Med Boards on Fire känns det verkligen som att jag har prickat rätt. Det ska bli spännande att använda deras verktyg för att logga och följa upp olika delar av min träning, säger Angelica Bengtsson.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons