Annons

Boende i fokus på hemtrevlig mässa

Allt som har med boende och trädgård att göra hittade man i helgen i Växjö Tipshall då det anordnades Bomässa. VXOnews minglade runt bland bostadsförsäljare, köksinredare och grönsaksodlare.
Växjö • Publicerad 30 mars 2019
Foto: David Färdigh
Foto: David Färdigh

Boendekonceptet Bovieran har funnits i tio år. På Teleborg bygger vi 54 lägenheter och endast ett fåtal är kvar till försäljning, berättade Yvonne Dagerås.

Foto: David Färdigh

Det här är ett utmärkt tillfälle att träffa kunder, konstaterade Maria Andersson Blom och Peter Hamarså på Sparbanken Eken, som var med på Bomässan första gången.

Foto: David Färdigh
Annons

Vi är på mässan för att boka in så många hembesök som möjligt, berättade Mathias Blomqvist och Dan Sövdesjö på Norddesign Kök med tillverkning i Falkenberg.

Foto: David Färdigh

Boende som ger tur? Postkodlotteriet är kopplat till boendet och fanns med på mässan, representerad av Elin Hallström.

Foto: David Färdigh

Fackellilja och mexikansk underblomma är två trendiga växter i år, berättade Jaran Rostam, försäljare åt holländska Green Art Production.

Foto: David Färdigh

Odlarglädje och social gemenskap utmärker Föreningen Odlarbacken i Växjö. Och vi tar gärna emot fler medlemmar, berättade odlarentusiasterna Britten Carlsson och Robert Smyth.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons