Annons

Bolaget anställer ny toppchef

Växjö • Publicerad 18 oktober 2018
Foto: Pressbild

Readly anställer en ny Chief Financial Officer, CFO. Från och med mars nästa år ansluter Sebastian Ahlskog till bolaget.

“Readly är i en väldigt spännande fas och det känns extra roligt att få möjlighet att få bli en del av Readly-teamet i detta skede. Readly har bevisat att deras affärsmodell fungerar och uppvisar en imponerande tillväxttakt. Jag ser verkligen fram emot att ta mig an utmaningen och tillsammans med teamet fortsätta att skapa signifikanta värden genom att leda det digitala skiftet inom magasinmarknaden”, säger Sebastian Ahlskog i en kommentar.

Annons

Han har mer än tio års erfarenhet från arbete med snabbväxande bolag inom branscher som digitaliseras, bland annat har han haft positioner på Ebay, Videoplaza (Ooyala) och nu senast som CFO på spelbolaget Starbreeze.

Readly är i en stark tillväxtfat och har under 2018 gått in i den schweiziska marknaden, lanserat en produkt och tagit in 100 miljoner kronor från svenska Swedbank Roburs fond Ny Teknik samt befintliga ägaren Zouk Capital.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons