Annons

Bolaget expanderar - ger nya arbetstillfällen

Publicerad 11 januari 2021
Andreas Kelekidis, regionchef för Swadara.
Andreas Kelekidis, regionchef för Swadara.Foto: Privat

Konsultbolaget Swadara, som erbjuder teknikkonsulter som främst är inriktade mot mekanik, mjukvaruutveckling, projektledning och produktionsteknik, öppnar upp ett nytt kontor i regionen. Jönköpingsföretagets satsar på ett nytt kontor i region Sydöst som innefattar Kalmar, Oskarshamn, Växjö och Karlskrona med säte i Kalmar.

– Vi upplever en stor kundnöjdhet i befintliga regioner och ser en betydande marknad i den nya regionen. Den här expansionen är en naturlig väg för vår fortsatta tillväxt, säger Stefan Liljedahl, vd på Swadara.

Annons

Andreas Kelekidis blir chef för region Sydöst. Han kommer att driva kontoret med start i januari.

– Vårt mål är att bli det självklara valet när det kommer till inhyrning av konsulter och på några års sikt ser vi en potential att bli en arbetsgivare för ca 30 anställda i regionen. Vi öppnar det nya kontoret med starka förutsättningar och ser fram emot kommande samarbeten med våra blivande kunder, säger Andreas Kelekidis.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons