Annons

Bolaget ökar omsättningen rejält

Växjö • Publicerad 5 september 2018
Foto: Pressbild

IT-consultbolaget Consid, som har kontor i bland annat Växjö, ökade omsättningen med 41,5 procent under det andra kvartalet i år.

Omsättningen för det första halvåret har uppgått till 403 miljoner kronor, vilket också gör att bolaget reviderar prognosen för helåret till 850 miljoner kronor.

– Att vi fortsatt behåller en stadig och kontinuerlig omsättningstillväxt är ett tecken på att det vi gör skapar värde för våra kunder. Att vi lyckats bli Superföretag fem år i rad, Gasellföretag sex år i rad och Karriärföretag tre år i rad, samt att våra kalkyler pekar på att vi kommer kunna lägga till ännu ett år till följderna, är ytterligare bevis på att det vi gör är rätt. Nu blickar vi framåt mot en höst fylld med ytterligare nyheter, expansion och tillväxt, säger vd Peter Hellgren i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons