Annons

Bolaget stärker upp i Växjö

Växjö • Publicerad 25 oktober 2020

Företaget Hjerta meddelar i ett pressmeddelande att två nya förmedlarbolag anslutit till organisationen. Det är Forssell & Partners och Dinfond i Mälardalen AB och genom rekryteringarna stärker Hjerta sin närvaro i Stockholmsregionen samt Växjö.

– Det känns fantastiskt roligt att dessa bolag har valt att ansluta till Hjerta. Unga, drivna rådgivare med framtiden för sig blir ett starkt tillskott till rådgivarfamiljen, och ett naturligt led i generationsskiftet inom Hjerta, säger Johan Zethraeus, vd Hjerta.

Annons

Forssell & Partners har kontor i Stockholm och Växjö och är verksamt inom liv- och tjänstepension samt värdepappersrådgivning.

– Att ansluta sig till Hjerta känns som en naturlig följd i vårt bolags utveckling då vi befinner oss i en expansionsfas och ser goda synergier tillsammans med en större organisation. Vi ser fram emot ett lysande samarbete med Hjerta och det ska bli kul att träffa alla nya kollegor, säger Daniel Forssell, ansvarig för Forssell & Partners.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons