Annons

Börjes flyttar till storstan

Publicerad 7 mars 2016
Niklas Rungegård. Foto: Bernd Blankenburg, Smålandsposten.
Niklas Rungegård. Foto: Bernd Blankenburg, Smålandsposten.

I maj öppnar Börjes ett nytt hästsportvaruhus i Malmö. I och med öppningen har de hästsportsbutiker i Sveriges tre största städer. I Kungsbacka öppnade de en butik 2009 och i Bro utanför Stockholm öppnade de sin tredje filial år 2012. Förväntningarna på Malmö-öppningen är höga.

– Vi har länge velat expandera i Malmö och nu är vi där. I Skåne är vi också starkast i våra postorderbeställningar, historiskt sett, säger Niklas Rungegård på Börjes i Tingstyd.

Annons

Butiken i Malmö blir på 1 100 kvadratmetrar, ungefär lika stor som i Tingsryd och ska ligga utanför Yttre Ringvägen, mot Köpenhamn.

– Man kan väl säga att vi inte behöver ligga på något jätteattraktivt a-läge och betala en massa dyra hyror. De flesta av våra kunder har redan bestämt sig för att man ska handla hos oss innan man åker dit, men visst är det viktigt med en tillgänglighet, säger Niklas Rungegård.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons