Annons

Bostadsrättsförening i Vikaholm satsar på solceller - ”Höjer värdet”

Växjö • Publicerad 10 juli 2021
”Strålande satsning i Vikaholm! Solcellerna ger lägre driftskostnader, höjer värdet på bostadsrätterna och är positivt för miljön”, säger Jonas Bjerring, ordförande i Brf Vikaholms höjd. Till höger Benjamin Starck från solelinstallatören Ecokraft.
”Strålande satsning i Vikaholm! Solcellerna ger lägre driftskostnader, höjer värdet på bostadsrätterna och är positivt för miljön”, säger Jonas Bjerring, ordförande i Brf Vikaholms höjd. Till höger Benjamin Starck från solelinstallatören Ecokraft.Foto: David Färdigh

Bostadsrättsföreningen Vikaholms Höjd har valt att satsa på solenergi. På taket på var och en av de 21 radhusen installeras tio solpaneler.

– Det här innebär lägre driftskostnader och höjer värdet på bostadsrätterna. Dessutom är det bra för miljön, berättar ordföranden Jonas Bjerring.

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons