Annons

Bostadstest lanseras i Växjö

Växjö • Publicerad 3 december 2019
Foto: Nadia Hagberg

Växjöbostäder lanserar ett bostadstest för alla som vill veta vilken bostad som de passar bäst i. Det är en del av kampanjen ”Hurra för hyresrätten” som lanserades i våras för att lyfta fram hyresrätten som boendeform.

– Vi har så många fina områden och bostäder med olika lång kötid och olika hyresnivåer. Detta är ett sätt att synliggöra vårt breda bostadsbestånd och den bekväma bostadsform som hyresrätten är, säger Rene Jaramillo, styrelseordförande på Växjöbostäder.

Annons

I det nya boendetestet kan användaren genom några enkla frågor få fram vilka bostäder som passar den personen allra bäst. Syftet med kampanjen är att nå fram till målgrupper som för närvarande inte ser hyresrätten som den naturliga boendeformen. De vill också öka antalet personer som ställer sig i bostadskö.

– Vi vill att alla ska se fördelarna med hyresrätten. Det är ett bekvämt och bekymmersfritt boende som passar alla faser i livet, säger Maria Säterdal, vd på Växjöbostäder.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons