GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Brutal misshandel vid förskola i Växjö

     Växjö • Publicerad 21 november 2019
     .
     .
     Foto: Paul Madej

     Förra veckan ska en brutal misshandel ha inträffat vid Linnéparken i Växjö. En kvinna som skulle hämta sina barn vid förskolan på eftermiddagen ska ha sett ett ungdomsgäng misshandla en liggande person med sparkar.

     – Jag såg sex ungdomar som jagade en ensam kille som fälldes till marken. När han låg ned började alla i gänget sparka på honom. Jag upplevde att det höll på ganska länge och jag ringde både polisen och stannade en cyklist, säger kvinnan till Smålandsposten.

     Sparkarna ska ha pågått i 10-15 sekunder. Efter att misshandeln avbrutits ska ungdomar från gänget ha ställt sig väldigt nära kvinnan och cyklisten som upplevde situationen som hotfull.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.