Annons

Butik flyttar i Växjögallerian

Publicerad 17 mars 2017
Foto: Elliot Sjöfors
Foto: Elliot Sjöfors

Tegnérgallerian i centrala Växjö står inför stora förändringar. Ett stort företag ska flytta in i gallerian och en ny planlösning för lokalerna har tagits fram. Nu står det klart att Asta Blommor flyttar från sin nuvarande lokal till en annan i samma galleria. Den 27 mars öppnar de i en tillfällig lokal och sedan är förhoppningen att de ska öppna sin nya, riktiga lokal under hösten.

– Det kommer bli drag här i huset igen, nu har det varit tomt ett tag. Den nya lokalen har ett bättre läge och det blir en ingång från Storgatan. Det är jättevärdefullt för oss, så vi kan skylta upp med växter på storgatan. Det är bara positivt för oss, säger Martina Johansson, företagsledare på Asta blommor.

Annons

Den nya lokalen i höst kommer vara något mindre än den nuvarande men beskrivs som mer anpassad och bättre. Martina Johansson har precis tagit över företaget och driver nu Asta Blommor.

– Det känns spännande. Det var ett väldigt bra läge att ta över nu när vi ska flytta till en ny lokal. Nu kan jag sätta min prägel på hela butiken och forma den, säger hon.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons