Annons

Butiken växer i Växjö - ger nya jobb

Växjö • Publicerad 5 juli 2018
Foto: Olof Elfverson

Outnorth, med Egmont som majoritetsägare, har sedan 2014 sitt hela lager i Räppe och två fysiska butiker, en i Växjö city och en i Kalmar. I våras flyttade företaget sin kundtjänst till Växjö och nu står det klart att även ekonomi- och marknadsavdelningen lämnar Kalmar för Växjö, vilket innebär ungefär 20 tjänster.

– Vi ser tydliga synergier med att samla allt på samma ställe. Vi har nu tillsatt alla tjänster förutom en på marknadsavdelningen. Några flyttar även med eller väljer att pendla. Det går bra för företaget och vi har en stadig tillväxt på 20-25 procent. Nu framöver ska vi framför allt satsa på att landa in dessa nya avdelningar i Växjö och jobba oss samman till ett bra team, säger Kajsa Carlén, tillförordnad vd på Outnorth, till Växjö kommun.

Totalt har sju personer valt att följa med i flytten medan nio slutat.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons