Annons

Butiker och företag öppnar i Västerport i Växjö

Växjö • Publicerad 7 september 2021
Foto: Nadia Hagberg

CA Fastigheter har tecknat flera nya hyresavtal med butiker och företag i Västerport i Växjö.

Wallride Sweden AB hyr 1 800 kvadratmeter för en anläggning för actionsport och blir granne med Dogman Butiker AB som hyr 1 300 kvadratmeter för en butik där de ska sälja djurtillbehör. De flyttar in i fastigheten Tvinnaren 3, som ligger på Arabygatan 13.

Annons

I fastigheten Tvinnaren 4 har Nordlo Växjö & Ljungby AB, Småland Indoor Golf AB, Hiccon AB och IT Repair Store AB flyttat in i nya lokaler.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna nya hyresgäster till våra fastigheter i Västerport. Det visar på områdets attraktion och det för verksamheterna intressanta läge med närhet till centrum och Arenastaden som närmsta granne. Uthyrningarna bidrar ytterligare till att stärka områdets helhetserbjudande, säger Claus Holmgren, som är regionchef på CA Fastigheter i Växjö.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons