Annons

Butiksägaren svarar på kritiken

Växjö • Publicerad 1 oktober 2019
.
.Foto: Urban Nilsson

Tidigare anställda på Ica Cityhallen i Växjö hävdar i en insändare att gängen används som en täckmantel för problemen i butiken. Nu svarar butiksägaren John Curovac på kritiken.

”Märkligt att det här kommer i samband när man ifrågasätter makten och politikerna. Också märkligt att man gör det helt anonymt och gör det omöjligt för mig att försvara mig. Om det verkligen är någon som har jobbat hos oss vill jag säga detta: jag är hård och rättvis som både person och chef. Jag ger frihet under ansvar. Om någon ogillar detta så kan jag inte göra något åt saken. Finns andra som gör det. Å andra sidan tycker jag att det är hemskt att man nu passar på och förminskar det jag försöker göra. Göra min arbetsplats, Växjö City och Växjö tryggare”, skriver han i ett meddelande till VXOnews.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons