Annons

Butikskedjan flyttar in på bensinstationer i Växjö

Växjö • Publicerad 8 februari 2021
Foto: Nadia Hagberg

Förra året inledde Circle K och elektronikkedjan Kjell & Company ett samarbete där de öppnade så kallade expressbutiker på 20 av Circle K:s stationer längs med E4:an och E6:an.

Satsningen, som innebär att Kjell & Company erbjuder delar av sitt sortiment på bensinstationerna, har fallit väl ut och nu blir samarbetet permanent över hela Sverige med 292 expressbutiker på Circle K:S samtliga bemannade stationer.

Annons

I februari flyttade Kjell & Company in på Circle K:s stationer på Teleborg, Evedal och Hejaregatan.

– Att kunna erbjuda våra produkter på alla Circle K:s stationer i ett ”on the go” format är en fantastisk möjlighet att ytterligare förbättra tillgängligheten för våra kunder när de är på väg någonstans. På stationerna kommer man dessutom lätt kunna scanna produktkoden på våra produkter och få råd live direkt i mobilen så att allt fungerar under resan”, säger Kjell & Companys vd Eric Lundberg i en kommentar.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons