Annons

Bygglovsansökan inlämnad för Hofs Park

Publicerad 18 november 2020
Foto: APP Properties

Under året har APP arbetat för att skapa en hållbar ekonomi i de planerade trygghetsbostäderna på Hofs Park med bibehållna kvaliteter. Nu har bygglovsansökan lämnats in för den första etappen, som innefattar 117 trygghetsbostäder, lokaler för hemtjänst, Pensionärernas Hus och gemensamhetsytor som gym, pool och samlingslokal.

– Vi är väldigt stolta över Hofs Park och vi är övertygade om att våra hyresgäster kommer att trivas i kvarteret. Vi hade gärna sett en restaurang i första bostadsetappen på området men baserat på rådande omständigheter kring coronapandemin finns inte de ekonomiska möjligheterna för detta just nu. I kommande bostadsetapp finns fortfarande möjlighet att projektera för en restauranglokal om vi hittar en restauratör som är beredd att satsa, säger Anders Svensson, vd på APP Properties.

Annons

Målgruppen för Hofs Parks trygghetsbostäder är seniorer där minst en i bostaden ska ha fyllt 65 år och intresset har varit stort. De boende erbjuds fri tillgång till gym, pool, gemensamhetslokal, bovärd samt egen aktivitetspark. På området kommer även hemtjänst och Pensionärernas Hus finnas i bottenplan.

Planerad inflyttning i den första etappen är från augusti 2022.

Foto: APP Properties
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons