Annons

Cancersjuka Nicole får inte biljettpengar tillbaka

VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.
Växjö • Publicerad 5 november 2021 • Uppdaterad 6 november 2021
Nicole Horn har obotlig cancer i levern. Hon vill ha tillbaka pengarna för musikalen Grease i Växjö, eftersom att hon troligtvis inte kommer att hinna se den. Men arrangörerna vägrar att betala tillbaka.
Nicole Horn har obotlig cancer i levern. Hon vill ha tillbaka pengarna för musikalen Grease i Växjö, eftersom att hon troligtvis inte kommer att hinna se den. Men arrangörerna vägrar att betala tillbaka.Foto: Erik Ericson

Skatan och Marchal rasar över Sangré events hantering av cancersjuka Nicole som vill ha sina biljettpengar tillbaka för musikalen Grease. Musikalen är framflyttad till januari och Nicole vet inte om hon orkar gå eller ens lever. Sangré event säger nej, de kan inte veta om Nicole talar sanning.

I avsnittet lyssnar de på Ungredaktionens intervju med Björn som var en av dem som limmade fast sig på flygplatsen i Växjö om hur han gjorde, vilket lim som användes och hur han kom loss.

Detta och fler lokala nyheter från veckan som gått.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons