unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Chefen lämnar Fortnox – blir direktör i Region Kronoberg

Foto: Stefan Silvander Ahlrik
Foto: Stefan Silvander Ahlrik

Johanna Arvung lämnar Fortnox, där hon varit affärsområdeschef och ansvarig för alla de koncernövergripande servicefunktionerna, som IT, drift, HR och faciliteter, ekonomi, kommunikation och legal and compliance. Hon blir istället ny servicedirektör i Region Kronoberg.

– Med mångårig erfarenhet som ledare och av affärsutveckling tar Johanna med sig både värdefull kompetens och nytänkande in i vår organisation. Under Johannas ledarskap kommer fokus att vara på det som skapar värde och att bygga upp en kultur präglad av engagemang och utveckling, säger regiondirektör Martin Myrskog.

Den 1 juni tillträder Johanna Arvung på sitt nya jobb som servicedirektör i Region Kronoberg.

– På kort sikt vill jag ut och praktisera. Jag vill ut och se hur dagarna ser ut och vilka utmaningar som finns inom respektive område. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska bygga långsiktigt, säger Johanna Arvung.