Annons

Chefen lämnar Växjöbolaget

Växjö/Lessebo • Publicerad 5 november 2019
Foto: Olof Elfverson

I början av 2020 går Lessebohus vd Håkan Bergström i pension. Hans ersättare har nu presenterats och det är Mikael Jaksic, som arbetar som fastighetschef med ansvar för drift, service och förvaltning på Växjöbostäder.

– Jag är glad att vi gjort den här rekryteringen och nu ser jag fram emot att börja arbeta med Mikael, säger styrelsens ordförande Monica Widnemark.

Annons

Mikael Jaksic börjar jobba den 27 januari 2020. En av anledningarna till att han sökte jobbet var de framtidsplaner som finns i kommunen, bland annat med nya byggprojekt.

– Det ska bli spännande att börja jobba på Lessebohus och i Lessebo kommun. Det finns en positiv anda som lockar mig och man är inne i en spännande tillväxt. Kommunen har satt ett mål att bli 10 000 invånare och där kommer Lessebohus ha en viktig roll, säger Mikael Jaksic.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons