Annons

Chefer kritiserar Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 11 januari 2019
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

När Kronfönster i höstas försattes i konkurs angav företaget att en viktig orsak var problem vid den polska fabriken. Fabrikscheferna i sin tur pekar på svagheter i Kronfönsters svenska ledning, skriver Smålandsposten.

Under de år som fabriken har funnits har cheferna på fabriken bytts ut. De menar bland annat att situationen är annorlunda i länderna och att olika lagar ställde till problem. Den polska skattemyndigheten anklagade Kronfönster för prisdumpning eftersom fönstren såldes för billigt.

Annons

"Det var lätt att höra slogans, men någon var tvungen att göra det verkliga och hårda jobbet. Idén med Kronfönster var excellent, men bara i teorin”, skriver Pawel Wozniak, tidigare ansvarig för att leda den nya fabriken, i ett inlägg på Pepins aktieägareforum enligt Smålandsposten.

Läs mer nedan:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons