Annons

Då drar flygtrafiken i Växjö igång igen

Växjö • Publicerad 10 februari 2021 • Uppdaterad 11 februari 2021
.
.Foto: JOHANNA LUNDBERG

I vår väntas flera flygbolag dra igång flygningar till och från Växjö Småland Airport igen. Det är dock fortsatt mycket osäkert på grund av coronapandemin och restriktionerna. Enligt flygplatsen drar Ryanairs flyg till Alicante i Spanien och Gdansk i Polen i slutet av mars, liksom Wizz Airs flyg till Tuzla i Bosnien-Hercegovina och Skopje i Nordmakedonien.

Ampola Flyg AB väntas dra igång flygen till Stockholm Arlanda den 6 april, det blir avgångar till huvudstadentisdagar till fredagar och till Växjö måndagar till torsdagar.

Annons

Charterresorna till Larnaca i Cypern väntas starta i april och i maj är det säsongspremiär för resorna till Antalya i Turkiet och Rhodos i Grekland.

Även KLM planerar att återuppta resorna till och från Amsterdam under året.

Växjö Småland Airport uppmanar till att checka in hemma via flygbolagens webb och appar och samtliga resenärer måste ha munskydd från säkerhetskontrollen och hela vägen till flygplanet.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons