Annons

Då öppnar stora restaurangkedjan i Växjö

Växjö • Publicerad 18 januari 2021

Restaurangkedjan Brödernas, som sedan tidigare har 19 restauranger i Sverige, ska öppna i Växjö. De tar över Stars and Stripes tidigare lokaler.

Planen har varit att restaurangen ska öppna någon gång i månadsskiftet februari/mars och nu har ett öppningsdatum satts. Den 25 februari planerar Brödernas, som ska servera hamburgare och pizza, att öppna i Växjö city.

Annons

– Vi ser fram mycket att öppna i Växjö och tror det finns en stor potential. Vi öppnar som planerat förutsatt att det inte blir några förseningar i leveranser. Vi följer givetvis noga utvecklingen med restriktioner och har anpassat oss efter dessa. Alkoholstoppet vid 20.00 har inte påverkat oss så mycket eftersom vi stänger normalt sett vid 22.00, säger Arina Lysenko på Restaurang Brödernas till Smålandsposten.

I restaurangen kommer det också att finnas ett par tv-skärmar, som när Stars and Stripes fanns i lokalen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons