Annons

Då släpper Växjöskolorna studenterna

Växjö • Publicerad 7 juni 2019
Studenter.
Studenter.Foto: Lena Gunnarsson

Nu är det studenttider runt om i landet – så även i Växjö. Växjö kommun berättar nu på sin hemsida när de tre största gymnasieskolorna släpper ut sina tredjeringare i arbetslivet.

Den 11 juni är det dags för Kungsmad.

Annons

”Klockan 11 – fordons- och transportprogrammet, handel- och administrationsprogrammet, hantverksprogrammet - frisör och skönhet & hälsa, hotell- och turismprogrammet, industritekniska programmet, restaruang- och livsmedelsprogrammet Klockan 13 – bygg- och anläggningsprogrammet, estetiska programmet, samhällsvetenskapliga programmet, 4-åriga programmen.”, skriver kommunen på sin sajt.

Dagen efter –den 12 juni – är det dags för Teknikum.

”Studentutsläpp: onsdag den 12 juni, utåket sker från klockan 13.30 via rutschkana till Teknikums framsida.”

Torsdagen den 13:e är det sedan eleverna som har gått på Katedrals tur.

”Klockan 13.00 – ekonomiprogrammet, estetiska programmet, humanistiska programmet och IB (International Baccalauareate). Klockan 15.00 – naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet”.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons