Annons

De får årets Pontonjärpris

Växjö • Publicerad 11 maj 2021
Andreas Carlsson.
Andreas Carlsson.Foto: Linda Himsel

I början av maj delade Linnéakademin ut årets Pontonjärpris, som är ett pris inrättat av Kronobergs tidigare landshövding Kristina Alsér, med syfte att lyfta fram personer som på olika sätt bygger broar mellan skola och näringsliv i Kronoberg och Kalmar län.

Priset Årets Pontonjär Skola går till Academy of Music and Business och grundaren Andreas Carlsson och består av 25 000 kronor som tillfaller skolan. Priset Årets Pontonjär Näringsliv går till Be-Ge Stece AB och vd Robert Nyqvist som får 10 000 kronor.

Annons

Linnéakademien har till uppgift att främja näringslivets, samhällets och universitetets utveckling i regionen. Akademien skall vara en oberoende arena för idé- och kunskapsutbyte, en gränsöverskridande brobyggare mellan forskning och utbildning, näringsliv, förvaltning och olika intressegrupper.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons