Annons

De nyanställer uppemot 60 personer

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, ska flytta från Stockholm till Växjö. Nu har rekryteringsprocessen inletts och uppemot 60 nya medarbetare ska anställas.
Växjö • Publicerad 31 januari 2018
Foto: Olof Elfverson

Senast den 1 februari nästa år ska myndigheten ha lämnat huvudstaden för Växjö. Maria Engelbrektsson har anställts som ny kanslichef och rekryteringen av de andra tjänsterna har inletts.

– Vi räknar med att anställa 40-60 personer i Växjö. Det beror på hur många av de nuvarande medarbetarna som har möjlighet att flytta med och de instruktioner vi får, säger Therese Branevig, HR-ansvarig på MUCF, till VXOnews.

Annons

Myndigheten är en av många som kommer att medverka på nästa veckas jobbmässa i Växjö, i hopp om att hitta rätt personer och bland annat ”kroka fast” studenter från Linnéuniversitetet.

– Vi söker bland annat administratörer, ekonomer, handläggare, utredare samt kommunikationsansvarig.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons