Annons

De öppnar pop up-butik i Växjö city

Växjö • Publicerad 10 januari 2019
Foto: David Elg

Författarna Sofi Poulsen, Aengeln Englund och Angua Vintersvärd startar en pop up-bokhandel i centrala Växjö. I glasskiosken på Storgatan öppnas en bokkiosk med start den 26 januari. Sedan är planen att hålla öppet varje lördag i februari.

– Vi är alltid sugna på nya äventyr och söker ständigt efter olika sätt att nå ut till läsarna och där någonstans dök tankarna på att få ha ett litet bokhandelskrypin på hemmaplan. Eftersom vi har många järn i elden har vi i alla fall i nuläget inte möjlighet att låsa oss till en helt egen butik och då är en pop-up butik ett perfekt alternativ, säger Angua Vintersvärd.

Annons

Bokkiosken kommer att innehålla en blandning av barn- och ungdomsböcker och berättelser som vänder sig till en vuxen publik. Trion kommer att turas om att stå i bokkiosken och söker fler lokala författare.

Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons