Annons

De prisas av akademin

Växjö • Publicerad 11 oktober 2020
Rose-Marie Neckö, vice ordf, Amanda, Karin Nilsson, Karin Malm, Sandra Pfaus, Cathrine Rydström, Oskar Wijk.
Rose-Marie Neckö, vice ordf, Amanda, Karin Nilsson, Karin Malm, Sandra Pfaus, Cathrine Rydström, Oskar Wijk.Foto: Pressbild

Smålands & Ölands Gastronomiska Akademi delar ut tre diplom för att uppmärksamma de företag och organisationer som under rådande pandemi har gjort betydelsefulla insatser inom det gastronomiska området.

Gillis Dahlström på Arontorps Kroppkakor i Färjestaden erhåller diplom för sitt initiativ att bygga en drive-in-funktion på sin restaurang i Arontorp och Ahlstrom-Munksjö AB i Jönköping tar emot akademiens diplom 2020 i Jönköpings län för papperskassens material samt för sitt hållbara sortiment för hantering och förpackning av livsmedel.

Annons

Dessutom får Destination Småland AB i Växjö diplom för initiativet #hemmatipset.

”För sitt snabba och modiga initiativ att fokusera på inhemska besökare i Kronoberg under våren 2020 när covid-19 lamslog besöksnäringen. #hemmatipset blev en digital marknadsplats som fått stor uppskattning av både näringen och kronobergarna”, står i motiveringen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons