Annons

De prisas i Växjö

Växjö • Publicerad 15 oktober 2018
Sam Hallam, Oliver Rosengren och Visa vägen-juryns ordförande Jan Scherman delade ut pris.
Sam Hallam, Oliver Rosengren och Visa vägen-juryns ordförande Jan Scherman delade ut pris.Foto: Henrik Fitinghoff (Samhall Marknad)

Under måndagen avslöjades vinnarna av Visa vägen-priset i region ”Ölandskusten”. Priset delas ut av Samhall till de arbetsgivare och eldsjälar som på ett aktivt sätt väljer att verka för att alla utifrån funktion, och inte hinder, ska få möjlighet på den öppna arbetsmarknaden. Årets arbetsgivare i regionen är Burde Förlags AB i Växjö.

– Samarbetet med Samhall har växt genom åren och det är jätteviktigt. Vi har alltid haft en produktionsapparat där vi tävlar med utländska företag och då måste vi vara jätteduktiga och effektiva för att det ska fungera och då passar det här samarbetet jättebra, säger Marc Burde i ett pressmeddelande.

Annons

Årets eldsjäl är Eva Jönsson, som har jobbat i Försäkringskassan i 44 år. Hon har genom åren hjälp många personer vid Samhall att komma tillbaka i arbete efter bland annat sjukskrivningar och arbetslöshet.

– Människor har både rättigheter och skyldigheter när det gäller Försäkringskassan, men det är alltid viktigt att vi bemöter dem på ett bra sätt och gör så bra som möjligt för alla. Och det gäller naturligtvis människorna inom Samhall också, säger Eva Jönsson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons