Annons

De ska köra ersättningstrafiken för Krösatågen

Växjö • Publicerad 8 september 2021
.
.Foto: David Bergström

Företaget Bussakuten får uppdraget att köra ersättningstrafiken för Krösatågen från den 12 december. Det gäller både akut och planerad ersättningstrafik.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få förtroendet av SJ att koordinera och köra ersättningstrafiken för Krösatågen. Vårt moderbolag Transdev har kört Krösatågen tidigare vilket gör att vi har bra lokal kunskap inom koncernen. SJ är en viktig kund för oss och vi har sedan tidigare ett bra samarbete. I och med detta avtal så stärks vår relation ytterligare, säger Camilla Carrass affärschefen för Bussakuten.

Annons

Krösatågen avser linjer som Växjö-Värnamo, Jönköping-Alvesta-Växjö och Växjö-Hässleholm.

– SJ har ett långt och gediget samarbete med Bussakuten som sträcker sig ända från 2010. Bussakuten är en känd leverantör inom Krösatågstrafiken och vi är glada över att de nu tar ett helhetsansvar för affären. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet ytterligare och leverera en bra reseupplevelse till våra kunder, säger Ulf B Sjöberg, Affärschef för SJ Krösatågen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons