Annons

De tar över värdshuset

Publicerad 21 januari 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Lammhults värdshus har fått nya ägare. Under fredagen skrev företag Caz på kontraktet för fastigheten. Bakom företag är Zana Canpolat och hans morbror Selin Canpolat, som sedan tidigare också driver bland annat restaurangen Zacks i Växjö.

– Tanken är att skaffa alkoholtillstånd och ha öppet även senare på kvällen någon gång ibland och då koppla det till någon kul aktivitet. Annars kommer inriktningen att bli något av en vägkrog, säger Zana Canpolat till Smålandsposten.

Annons

Det kommer bli förändringar i lokalen och bland annat ska köket flyttas. De planerar en nyöppning av värdshuset till i sommar.

Säljare är Folket Hus-föreningen, som dock kommer behålla den tillbyggda samlingslokalen.

– Det känns riktigt skönt, dessutom tror vi på köparna, det är också viktigt eftersom vi hoppas på ett bra samarbete, säger Hans Falk från föreningen till Smålandsposten.

Läs mer om köpet här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons