Annons

De vann klassiska tävlingen i Växjö

Växjö • Publicerad 28 december 2019
Foto: Växjö TS

I år firar tennisturneringen Skinkdubbeln 50 år. 164 spelare gjorde upp om att vinna tävlingen. Bland deltagarna fanns nioåriga tävlingsspelare till 75-åriga motionärer. Efter många tuffa och härliga matcher stod till slut Robin Thour och Calle Nordqvist som segrare.

De vann finalen mot Markus Thorsell och Samuel Rosqvist. Det var Robin Thours fjärde och Calle Nordqvist första seger i Skinkdubbeln.

Annons

– Ett fantastiskt 50-årsjubileum. 164 spelare och väldigt mycket publik som har gjort Skinkdubbeln till en tennisfest i mellandagarna i Strandbjörkshallen, säger Emil Holmgren, klubbchef för Växjö TS.

Turneringen riktar sig till alla tennisspelare i Växjö. Spelarna paras sedan ihop till ett dubbelpar där den mest erfarne spelar med den som har spelat minst. Peter Jihde, Jonas Björkman, Janne Gunnarsson, Magnus Larsson och Robin Thour har alla vunnit Skinkdubbeln.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons