Annons

De vinner stora priset i Växjö

Växjö • Publicerad 26 mars 2019
Foto: Pressbild

Under tisdagen delades det Stora IT-kompetenspriset ut i Växjö. Det blev en historisk prisutdelning med två vinnare, Infomaker Scandinavia AB från Kalmar och IST Group AB från Växjö.

– Så här jämnt har det aldrig varit! Alla nominerade gör ett fantastiskt jobb när det gäller samverkan och intern kompetensutveckling. Det är roligt att se hur företagen utvecklas från år till år och hur de här frågorna får mer fokus. Det gynnar inte bara det enskilda företaget, utan alla blir bättre och ett positivt klimat skapas i hela Linnéregionen, säger Diana Unander, projektkoordinator för Stora IT-kompetenspriset.

Annons

Bakom Stora IT-kompetenspriset står institutionen för datavetenskap och medieteknik vid Linnéuniversitetet.

– Vi är verkligen tacksamma för priset och ser framemot att fortsätta arbeta med kompetensutveckling, både internt och externt, säger Mathilda Wirenstrand från IST.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons