Annons

Den Lilla Sjöjungfrun till Växjö

Växjö • Publicerad 24 januari 2020
Foto: Pressbild

Den 14 februari 2021 får Växjö besök av Den Lilla Sjöjungfrun. Det är en musikal från Dröse&Norberg, som tidigare bland annat har satt upp ”Robin Hood The Musical” och ”Djungelboken – The Musical”.

– Det känns fantastiskt att få skapa en helt ny undervattensvärld och åter igen få bjuda in Växjö med omnejd till en nytänkande, spännande och underhållande musikal, säger Anna Norberg, producent på Dröse&Norberg.

Annons

Det blir en helt ny tolkning med ny musik. Premiären sker i Ericsson Globe Arena den 22 november 2020. Föreställningen i Växjö sätts upp i Fortnox Arena.

- Vi kan ta till det gamla ordspråket och säga att jag har ”tagit mig vatten över huvudet”, fast på ett väldigt positivt sätt. Det är galet inspirerande att ge sig på en helt ny värld. Vi kommer att bjuda på både överraskningar, crazy upptåg och spännande rollkaraktärer, säger regissör Robert Dröse.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons