Annons

Dokusåpa-profilen från Växjö diskad

Växjö • Publicerad 21 februari 2020
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Esmeralda Gyllensvärd från Växjö har varit en av deltagare i årets säsong av Farmen. Men i ett av veckans avsnitt fick hon lämna efter fusk. Hon ska ha blivit påkommen med ett exemplar av Bondepraktikan i sin packning, vilket strider mot reglerna.

”Det är klart att jag ångrar att jag gömde bondepraktikan. Jag hade själv tänkt på situationen tidigare och att det är olämpligt att försöka ta in en bondepraktika. Jag jobbar som ordningsvakt och att begå regelbrott är liksom inte min grej. Det är surt att bli diskad”, säger Esmeralda Gyllensvärd i programmet.

Annons

Hon berättar att ”Bagarn”, Jean-Luc Martin från Lessebo, smugglade med sig bondepraktikan till det så kallade Torpet. När han sedan självmant valde att lämna lät han bondepraktikan vara kvar. Förutom Esmeralda Gyllensvärd fick även Linnea Åkesson från Blekinge lämna programmet på grund av fusk med bondepraktikan.

””Esmeralda går över lik för att få det hon vill”, säger en deltagare i programmet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons