Annons

Döms till fängelse - för tredje gången på två år

Publicerad 29 juni 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

En 40-årig man har dömts till tre månaders fängelse efter ett antal brott i Växjö. Han döms för en stöld, snatterier, vårdslöshet i trafik, olovliga körningar, rattfyllerier, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott vid fyra tillfällen.

Bland annat har mannen stulit en cykel på Liedbergsgatan, kört bil rattfull och orsakat en trafikolycka med en bakomvarande bil genom att göra en u-sväng. På nyårsafton ska mannen också ha burit en kniv på McDonalds i centrala Växjö.

Det här är mannens tredje dom sedan i mars 2015. Då dömdes han till fängelse i ett år och tre månader för misshandel, grov misshandel och olovligt förfogande. Så sent som i mars 2016 dömdes han till tre månaders fängelse för stöld, snatteri, ringa narkotikabrott och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons