Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Dramat på torget: Männen rökte preparat – blev medvetslösa inom 30 sekunder

     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     Tre män fick föras till Växjö lasarett efter att ha blivit medvetslösa på Teatertorget i centrala Växjö i fredags. Ambulanspersonalen fick genomföra hjärt- och lungräddning på plats på torget. En av männen vårdas för livshotande skador, en annan bedöms som lindrigt skadad och den tredje har fått lämna sjukhuset.

     Enligt polisens utredning ska männen ha rökt något preparat.

     – Dom har fått i sig preparatet via rökning. Vad det är för preparat är ännu okänt, vi inväntar analyserna av blodproven från de tre männen. Men klart är att de tre blev medvetslösa inom 30 sekunder från det att de rökte preparatet, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson, till Smålandsposten.

     En man, som befann sig på torget vid händelsen, har under helgen varit misstänkt för att ha tillhandahållit preparatet till de tre drabbade männen. Misstankarna har försvagats efter förhör och husrannsakan i mannens bostad.