Annons

Ett hundratal förhör har hållits efter mordet i Växjö

Växjö • Publicerad 20 september 2021
En vecka efter mordet på en 28-årig man på Bokelundsvägen i Växjö har polisen redan hållit ett hundratal förhör.
En vecka efter mordet på en 28-årig man på Bokelundsvägen i Växjö har polisen redan hållit ett hundratal förhör.Foto: Carl Carlert

För drygt en vecka sedan sköts en man till döds i Växjö. Fyra personer sitter häktade misstänkta för inblandning i mordet.

Enligt Smålandsposten har polisen på en vecka hållit ett hundratal förhör i den mycket omfattande mordutredningen.

– Vi har gjort en begäran och fått de resurser som behövs till vår utredningsorganisation. Vi samverkar inom hela polisområdet men har också fått hjälp från andra håll i regionen med bland annat förhörsledare, analytiker och olika ledande positioner i den organisation som krävs för att utreda ett sådant här grovt brott, säger Marcus Gustavsson, chef för polisens grova brottsgrupp i Växjö, till Smålandsposten.

På utredningssidan har de fått ett tiotal personer som förstärkning. Totalt är det ett 20-tal som arbetar heltid med mordutredningen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons