Annons

Ex-pojkvän döms till samhällstjänst för ofredande

Växjö • Publicerad 24 oktober 2020
.
.Foto: Anna Nordström

I början av juli åkte den 22-åriga Ljungbybon in till Växjö för att festa till det på en pub i stan. När han träffade sina kompisar berättade de att hans ex-flickvän hade efterfest.

Efter att ha svängt förbi McDonalds för lite mat begav sig 22-åringen till ex-flickvännens lägenhet. När han fick höra att hans ex-flickvän var med en annan man gick han in i lägenheten och tog ett foto med blixt på henne sovandes med en annan man. Ex-flickvännen blev då chockad och orolig.

Annons

Under midsommarhelgen festade Ljungbybon till det med sina vänner. Då han ville undvika köer på morgonen bestämde han sig för att köra iväg tidigt på morgonen i stället, men flyttade bara husbilen några hundra meter. Men polisen dök upp och efter test konstaterades det att Ljungbybon hade över 1,0 i promille.

22-åringen döms nu till 50 timmars samhällstjänst för ofredande och grovt rattfylleri.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons