Annons

Familjeföretaget öppnar byggvaruhus i Växjö

Växjö • Publicerad 25 maj 2021
Pressbild.
Pressbild.Foto: Derome

Derome öppnar en nybyggd bygghandel i Växjö, som en del av familjeföretagets satsning på att expandera i Småland.

– Vår nya anläggning som byggs av Skanska kommer ligga på Sjöuddens industriområde och det känns riktigt bra att vi nu hittat rätt tomt och läge. Medarbetarna i Moheda och Alvesta har gjort ett fantastiskt jobb med att etablera Derome lokalt och efterfrågan är fortsatt stark. Vi ser fram emot att plocka fram marknadens vassaste helhetserbjudande även i Växjö säger Andreas Berg, regionchef inom Derome.

Annons

Det halländska familjeföretaget med ett femtiotal byggvaruanläggningar i södra Sverige ser offensivt och positivt på framtiden i Småland.

– Vi vill göra Småland grönare på många orter och Växjö är en nyckelregion för oss. En expansiv stad med ett byggande på högvarv. Som Sveriges största familjeägda träindustri har vi en unik position i att kunna erbjuda ett komplett utbud av tjänster och produkter för byggmarknaden säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB.

Bygghandeln beräknas öppna våren 2022.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons