Annons

Fängelse efter tumult på sjukhuset i Växjö

Växjö • Publicerad 12 juni 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Per-Erik Sandebäck

En 33-årig man döms till två månaders fängelse för flera olika brott i Växjö. Dels för en händelse på sjukhuset i mars tidigare i år.

När mannen kom in på sjukhuset den aktuella dagen var han berusad, vilket fick en anställd att larma en ordningsvakt. När ordningsvakten senare hittade mannen visiterades han och då upptäckte ordningsvakten att mannen hade en kniv i strumpan. När ordningsvakten meddelade mannen att han var gripen för brott mot knivlagen försökte han slita sig och en brottningsmatch uppstod. För detta döms mannen för brott mot knivlagen och våldsamt motstånd.

33-åringen döms också för skadegörelse och misshandel. I samband med att han slog och sparkade mot en kvinnas huvud slog han sönder en fönsterruta, något hände ett par dagar innan han greps på sjukhuset.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons