Annons

Får hedersbelöning efter satsningen

Kalvsvik • Publicerad 24 oktober 2018
Foto: Olof Elfverson

Under 2014 startade Internationella Handelshögskolan 250 möjligheter. Det startades i syfte att vara en mötesplats för människor som på olika sätt engagerar sig i platsers utveckling. Årligen delas utmärkelsen 250 möjligheters hederspris ut för att inspirera till nya strategier och möjligheter.

Årets vinnare är Kalvsviks bygdegårdsförening, som arbetar för att utveckla bygdegården och bygden genom nya idéer och projekt. En av de senaste satsningar är en multiarena, som bland annat erbjuder basketplan, utegym, klättervägg och boulebana.

Motiveringen: Att ta tillvara på alla möjliga resurser för att möta invånarnas behov på ett nyskapande sätt som skulle kunna stå modell inte bara mindre orter utan även för större kommuner är utmärkande. Genom engagemang, kreativt arbete och planer för utveckling visar invånarna sin inställning till utveckling. Mötesplatsen har stor betydelse för gemenskap och aktiviteter. Kalvsviks bygdegård är ett gott exempel på detta.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons